Новости

НОВОСТИ

НАЈНОВИ ИНФОРМАЦИИ

Бидете во тек со сите новости и соопштенија поврзани со Европски Солидарен Корпус

Ви треба помош?

Ако имате било какви прашања,
слободно контактирајте со нас

Европскиот Солидарен Корпус има за цел да поттикне солидарност во европското општество, со ангажирање на млади луѓе и организации во достапни и високо … [види повеќе]

Контакт

Бул.Кузман Јосифовски Питу бр.17
1000, Скопје

Работно време

Пон – Пет: 08:00  – 16:00 

Национална Агенција за Европски Образовни Програми - Сите права задржани © 2021.