Контакт

КОНТАКТ

Контактирајте со нас

Ние навистина цениме што одвоите време да стапите во контакт.

Контакт информации:

Бул.Кузман Јосифовски Питу бр.17 1000, Скопје
+389 2 3109 045
info@na.org.mk

Работно време:

Пон – Пет: 08:00  – 16:00

Испратете порака

  КОНТАКТ ЛИЦА

  Врвни професионалци се секогаш тука да објаснат и помогнат за сѐ што ви е потребно

  Европскиот Солидарен Корпус има за цел да поттикне солидарност во европското општество, со ангажирање на млади луѓе и организации во достапни и високо … [види повеќе]

  Контакт

  Бул.Кузман Јосифовски Питу бр.17
  1000, Скопје

  Работно време

  Пон – Пет: 08:00  – 16:00 

  Национална Агенција за Европски Образовни Програми - Сите права задржани © 2021.