Резултати

РЕЗУЛТАТИ

Резултати за 1 рок Европски солидарен корпус ESC30 – 2021 година – Солидарни проекти

Ви треба помош?

Контактирајте со нас!

Тука сме да одговориме на вашите прашања

Европскиот Солидарен Корпус има за цел да поттикне солидарност во европското општество, со ангажирање на млади луѓе и организации во достапни и високо … [види повеќе]

Контакт

Бул.Кузман Јосифовски Питу бр.17
1000, Скопје

Работно време

Пон – Пет: 08:00  – 16:00 

Национална Агенција за Европски Образовни Програми - Сите права задржани © 2021.