ЈАВЕН ПОВИК За програмата „ Европски солидарен корпус“

Национална агенција за европски образовни програми и мобилност објавува:

ЈАВЕН ПОВИК

За програмата „ Европски солидарен корпус“


Крајни рокови ( за 2023 година)
Тип на проекти 
Волонтерски проекти 23 Февруари, 4 Октомври
Солидарни проекти 23 Февруари 

За повеќе информации за сите акции, формуларите за апликација и водичите за апликанти може да ги најдете на: www.na.org.mk и www.esc.org.mk. Сите крајни рокови за доставување на апликации се специфицирани до 12 часот напладне, Бриселско време.

Претходно Повик за предлог-проекти 2023 – EAC/A14/2022 – Европски солидарен корпус

Leave Your Comment

Европскиот Солидарен Корпус има за цел да поттикне солидарност во европското општество, со ангажирање на млади луѓе и организации во достапни и високо … [види повеќе]

Контакт

Бул.Кузман Јосифовски Питу бр.17
1000, Скопје

Работно време

Пон – Пет: 08:00  – 16:00 

Национална Агенција за Европски Образовни Програми - Сите права задржани © 2021.