ЗА ПОГОЛЕМА СОЦИЈАЛНА КОХЕЗИЈА

ЕВРОПСКИ СОЛИДАРЕН КОРПУС

280.000
млади луѓе

Изразија интерес за приклучување кон програмата Европски солидарен корпус со регистрирање на официјалниот портал од самото создавање на програмата од 2018 па се до крајот на 2020 година

– Марко Ѓоргиевски,
Директор на Национална агенција за европски образовни програми и мобилност

Може да се пофалиме

До крајот на 2020 година:

0
учесници земале учество во волонтерски проекти
550
учесници заминале на пракса или работа
0 %
Подобрен квалитет на програмата

Пронајди што ти треба...

Важни информации

Бидете секогаш во тек...

Новости

Сведоштва

Задоволни корисници на програмата

Бидете во тек

Европскиот Солидарен Корпус има за цел да поттикне солидарност во европското општество, со ангажирање на млади луѓе и организации во достапни и високо … [види повеќе]

Контакт

Бул.Кузман Јосифовски Питу бр.17
1000, Скопје

Работно време

Пон – Пет: 08:00  – 16:00 

Национална Агенција за Европски Образовни Програми - Сите права задржани © 2021.