10 септември петок
Вебинар

ВЕБИНАР: Како да аплицирам?

септември 10, 2021 @ 13:00 - 17:00
ZOOM app
01 октомври петок
Конференција

Европски солидарен корпус

октомври 1, 2021 @ 09:00 - 13:00
ZOOM app
19 јули понеделник
Онлајн настан

Промоција на новата програма

јули 19, 2021 15:00 - јули 23, 2021 17:00
ZOOM app