Документи

ДОКУМЕНТИ

Буџет на Европски Солидарен Корпус за 2023

Водич за Европски Солидарен Корпус 2023

Водич за Европски Солидарен Корпус 2022

Водич за Европски Солидарен Корпус 2021

A new EU Youth Strategy - Engaging, Connecting and Empowering young people

11 European Youth Goals

Ви треба помош?

Контактирајте со нас!

Тука сме да одговориме на вашите прашања.

Европскиот Солидарен Корпус има за цел да поттикне солидарност во европското општество, со ангажирање на млади луѓе и организации во достапни и високо … [види повеќе]

Контакт

Бул.Кузман Јосифовски Питу бр.17
1000, Скопје

Работно време

Пон – Пет: 08:00  – 16:00 

Национална Агенција за Европски Образовни Програми - Сите права задржани © 2021.