ВОЛОНТИРАЈ

Придружи се! Потребна е твојата драгоцена помош

Да се напише кратко инфо зошто да волонтираат? 

Да се објасни процесот на кој што би волонтирале и што се очекува од нив.. Да се објасни процесот на кој што би волонтирале и што се очекува од нив.. 

Услови кои треба да се задоволат:

 • Услов 1
 • Услов 2
 • Услов 3
 • Услов 4

Сакаш да волонтираш?

Следните податоци се задолжителни
  Testimonials

  Волонтери кои успешно ја завршиле програмата

  Ви треба помош?

  Ако имате било какви прашања,
  слободно контактирајте со нас

  Јавете ни се на 070 888 888... Ние сме тука да помогнеме

  Европскиот Солидарен Корпус има за цел да поттикне солидарност во европското општество, со ангажирање на млади луѓе и организации во достапни и високо … [види повеќе]

  Контакт

  Бул.Кузман Јосифовски Питу бр.17
  1000, Скопје

  Работно време

  Пон – Пет: 08:00  – 16:00 

  Национална Агенција за Европски Образовни Програми - Сите права задржани © 2021.